• eiken bijzettafel level
  • side table cobra
  • eiken bijzettafel level
  • side table cobra

side tables

from the odesi furniture collection

Side tables

Side tables

Bijzettafels van Odesi

De Odesi bijzettafels zijn stuk voor stuk bijzonder. Allemaal hebben ze een eigen karakter en zijn ze speciaal van vorm. Naast uw bankstel of los in de ruimte zijn de tafeltjes kleine iconen die uw blik vangen.

Maar een bijzettafel moet niet alleen mooi zijn, het is tevens een gebruiksvoorwerp. Daarom heeft Odesi haar bijzettafels uitgevoerd in materialen die nauwelijks slijten en makkelijk afneembaar zijn. Dit maakt de tafels zeer onderhoudsvriendelijk.

De ontwerpers van onze bijzettafels

De Cobra is het opvallende ontwerp van Kees Marcelis. Een bijzonder meubel gemaakt uit één geheel van gebogen hout. In het lijnenspel ontdekt u ongetwijfeld snel waar de Cobra zijn naam aan ontleend...

Van Erik Remmers hebben wij de Level bijzettafels in de collectie. Deze is in diverse maten en kleuren te verkrijgen. Zo is er ook kleine hoge variant maar ook een grote salontafel. De verschillende modellen zijn samen ook erg mooi te combineren.

Exclusief te koop bij Odesi

Zoekt u een leuke design bijzettafel voor naast uw bank? Of juist een massief eiken bijzettafel? Al onze meubels zijn exclusief te koop in onze webshop. Kijkt u snel verder naar de bijzettafels en andere meubels in onze collectie.